Serveis i Horaris

Mètode Montessori acreditat (IMI)

La nostra escola bressol esta en col·laboració amb aquest centre i forma part del conjunt d’escoles bressols que implanten la metodologia de la Dra. M.Montessori. IMI: Centre de formació especialitzat en la metodologia educativa desenvolupada per la Dra. M.montessori. Ofereixen una formació rigorosa i exhaustiva seguint les pautes de la Dra. Maria Montessori i adaptant-les a les necessitats educatives actuals.

Aprenentatge bilingüe a l’aula

En l’etapa dels 0 als 6 anys es l’edat idònia perquè els nens i nenes adquireixin d’una manera espontània i natural una segona llengua. Per aquest motiu, a l’escola bressol Montessori Granollers volem que els vostres fills/es puguin interioritzar i aprendre l’anglès d’una manera fàcil i senzilla. Dins l’aula (comunitat infantil), la mestra auxiliar serà de parla anglesa i només es dirigirà en aquest idioma als vostres fills/es i a les famílies. Dins l’ambient del Nido, els infants gaudiran d’una hora en anglès diària.

Personal docent amb titulació de guia i/o auxiliar Montessori

Les professionals que estaran en contacte amb els vostres fills/es (tutores i auxiliars) estan formades com a guies i auxiliars Montessori pel centre IMI.

Els vostres fills/es tindran l’oportunitat de ser escoltats per professionals altament qualificades i amb la tranquil·litat de saber quines són les tasques ha realitzar en tot moment.

Menjador amb cuina pròpia

A l’escola bressol Montessori Granollers disposem d’una cuina totalment equipada i el menjar s’elaborarà diàriament seguint un menú equilibrat revisat per un pediatre. Sempre que les famílies ho necessitin, s’elaboraran menús personalitzats (intoleràncies, al·lèrgies,…). Els infants podran degustar aliments cuinats amb delicadesa i pensats en el seu òptim desenvolupament.

Hort

L’escola disposarà d’un petit hort, on els vostres fills podran cultivar i observar el procés de creixement de diferents verdures i/o hortalisses.

El plaer d’olorar una maduixa recent collida, degustar un bon tomàquet, preparar una planta d’enciam acabat de recollir,…

Servei de psicologia i orientació

L’escola posarà al servei de les famílies i el professorat un servei psicopedagògic per atendre les necessitats que puguin anar sorgint al llarg del curs. Tant pels mestres com per a les famílies, en el moment que els hi sorgeixin dubtes i/o situacions noves i no sàpiguen com gestionar-les o, simplement necessitin unes pautes, l’escola disposarà d’aquest servei obert i gratuït. A més a més, la psicòloga entrarà en els ambients un cop cada quinze dies per observar el comportament dels infants i detectar possibles aspectes a treballar.

Taller per a famílies

Al llarg del curs, l’escola oferirà a les famílies, a través de xerrades, cursos,…habilitats i estratègies per treballar i potenciar diferents aspectes de la primera infància. En el món educatiu, constantment sorgeixen canvis i noves estratègies; gràcies a ser un centre col·laborador amb l’IMI, s’oferiran tallers relacionats amb la pedagogia de la Dra. M.Montessori.

Xandall d’ús diari

Per tal de buscar una major autonomia personal i realment fer que el vostre fill/a pugui desenvoluparse de manera lliure i amb una mobilitat apte, l’escola bressol Montessori Granollers disposarà d’un xandall escolar d’ús diari.

Horaris i tarifes de l’escola

Tots els preus inclouen el menjar, material i assegurança mèdica.

L’Escola bressol Montessori Granollers tindrà el següent horari:

De les 7.30 h del matí a les 17.30 h de la tarda. (Hi ha la possibilitat de fer permanència de tarda fins a les 18 h).

Dins aquesta franja horària, cada família podrà triar l’opció que cregui més oportuna.

Horaris (inclou sortides al barri i assegurança mèdica):

  • De les 8.30 h. a les 17.30 h. de la tarda = 475 €/mes
  • De les 8.30 h. a les 15 h. de la tarda = 425 €/mes
  • De les 8.30 h. a les 12 h. del matí = 280 €/mes
  • De les 12 h. a les 17.30 h. de la tarda = 295 €/mes
  • De les 15 h. a les 17.30 h. de la tarda = 270 €/mes

Servei de dinar = 9,80 €/dia

Servei de permanència:

  • Matí: de les 7.30 h a les 8.30 h. = 30 €/mes
  • Tarda: de les 17.30 h a les 18 h. = 15 €/mes

Envia’ns les teves consultes 😉

C. Corró, 187
Granollers (Bcn)
Tel. 638 04 11 07
info@montessorigranollers.com