Escola Bressol

L’escola bressol Montessori Granollers ha estat creada per donar resposta i satisfer les necessitats del vostre fill/a com a ésser únic i irrepetible.

El vostre fill/a anirà adquirint la capacitat de fer front a les adversitats que li puguin anar sorgint i superant-les (resiliència). Aquest aspecte tant present en la filosofia de la Dra. Montessori afirmava que:

“L’infant que sigui capaç de sobreposar-se a situacions negatives i transformar-les en successos positius aconseguirà viure millor”.

Maria Montessori

Un dels aspectes que creiem eix del desenvolupament humà és l’autonomia. La nostra visió va molt més enllà d’aconseguir que el vostre fill/a sigui autònom a l’hora de posar-se o treure la jaqueta, menjar sol,… el nostre propòsit serà el d’aconseguir que l’infant desenvolupi una personalitat única i segura amb si mateixa, sense esperar l’aprovació constant de l’adult.

En tot moment, els més petits trobaran espais i materials escollits i seleccionats per interioritzar el màxim de sensacions a través dels seus cinc sentits; aquests elements, tant rics des d’un punt sensitiu, li aniran proporcionant un esquema mental veraç de l’entorn que l’envolta.

Per aquest motiu, les guies de la nostra escola vetllaran perquè el vostre fill/a tingui un entorn el més verídic possible; en el que tots els nens i nenes brillin amb llum pròpia; allunyant-nos de cap sistema igualitari.

“Els nens que tindran un major èxit a la vida seran aquells que estiguin més ben adaptats a l’entorn”.

Maria Montessori

A Granollers, la nostra ciutat, també es va crear una escola Montessori.

Amb una cinquantena d’alumnes entre tres i dotze anys, estava ubicada a la finca Maspons del carrer Príncep de Viana. Disposava d’un gran jardí i un hort.

Envia’ns les teves consultes 😉

C. Corró, 187
Granollers (Bcn)
Tel. 638 04 11 07
info@montessorigranollers.com