“Perquè els nens són els
creadors de la humanitat

Maria Montessori

Direcció

Em dic Avelina Fonseca i Estapé, visc a Granollers, ciutat en la que vaig néixer i resideixo. Tinc 35 anys i sóc mestra titulada en educació infantil des de fa 15 anys (UVIC).

Després de la meva experiència com a docent, he pogut constatar que ens havíem d’allunyar de la creença que el nen/a es un pot buit en el que, els adults hi havíem de fer entrar conceptes i/o continguts, molts cops sense cap sentit per ells i insignificants, pel simple fet del que es el que s’ha de fer.

Des de sempre, m’he interessat per aprofundir en els mètodes pedagògics que posen tota la seva atenció al desenvolupament integral, evolutiu i respectuós de l’infant; per aquest motiu vaig començar la meva formació per a ser Guia Montessori.

Després de formar-me i arribar a obtenir la meva titulació com a guia Montessori (IMI) en l’etapa de 0 a 3 anys vaig decidir, amb tota la responsabilitat que això comporta, iniciar i obrir la primera Escola Bressol Montessori a Granollers.

Aquest projecte educatiu neix d’una inquietud interior dins la meva persona com a mestre d’educació infantil per donar resposta a les necessitats dels nens i nenes de la nostra societat.

Tot el personal docent que trobareu en la nostra escola bressol està format en la pedagogia de M. Montessori (guia i/o auxiliar).

Envia’ns les teves consultes 😉

C. Corró, 187
Granollers (Bcn)
Tel. 638 04 11 07
info@montessorigranollers.com